Cadoul perfect pentru fiecare mămică!

Mama este cea mai specială persoană din viața noastră, centrul universului când suntem mici, punctul de sprijin când creștem, ancora de siguranță permanentă și constantă pe care ne putem baza și care ne va oferi un sfat sincer și bun întotdeauna. Fie că e o ocazie specială, fie că vrei să îi faci o surpriză plăcută într-o zi oarecare, avem câteva idei frumoase de cadouri cu care vei bucura orice mamă.

Dacă vrei să îi vezi zâmbetul drăgăstos pe chip sau să îi mulțumești pentru ceva, un cadou simplu și drăguț, pe care îl poate purta cu ea în permanență, ar fi ideal. O poți surprinde cu o pereche de cercei cu perle din aur, care atrag atenția prin eleganța, dar și simplitatea lor. Perlele sunt pietre semiprețioase superbe, naturale, produse de stridii sau midii, care vor rămâne mereu la modă. Perlele albe reprezintă simplitatea, puritatea și modestia.

cercei aur perle

Dacă te pregătești pentru Ziua Femeii sau dorești să îți manifești aprecierea sau afecțiunea pentru cineva special din viața ta, îți recomandăm o broșă din aur cu perluțe naturale sau cu brosa aur mămăruță.

brosa aur mamaruta

Aurul este unul dintre cele mai iubite metale prețioase din lume, apreciat pentru proprietățile sale antioxidante față de aer, apă și agenții corozivi. Semnificația mămăruței este una puternică, fiind reprezentanta norocului în dragoste și în avere. Un alt simbol al mămăruței este autoapărarea și puterea de a învinge răul; deși micuță, ea este capabilă să se apere de atacatori feroce, de mari dimensiuni.

Dacă vrei să faci un cadou frumos unei mămici în devenire sau ai nevoie de o idee de cadou pentru botez, te ajutăm noi: o frumoasă ramă foto placată cu argint 925, care va rezista de-a lungul timpului, culoarea argintie potrivindu-se oricărui stil decorativ. Pe marginile ramei se pot încrusta numele copilului, cele mai importante date, cum ar fi data nașterii, sau data botezului etc.

Din acceași categorie, poți alegeo ramă deosebită din argint 925, pentru prima șuviță de păr tăiată la botez. Familia se poate bucura permanent de aceste clipe și își vor aduce aminte cu drag de momentele deosebite din timpul botezului. Rama are dimensiunile potrivite pentru această întrebuințare, fiind de 6,5 cm / 6,5 cm, partea din față fiind din argint 925, iar spatele din lemn cu suport pentru etajeră.

rama foto prima suvita

Dacă mergi în vizită pentru prima dată la o proaspătă mămică și la bebelușul ei, poți alege brațări charm pereche pentru amândoi. Prin acest cadou îți vei arăta grija și atenția pentru amândoi, fiind apreciat pentru conexiunea strânsă care îi leagă pe cei doi.

De ziua ei de naștere, poți alege ceva mai sofisticat cum ar fi un colier fashion cu un pandantiv deosebit în formă de papușică. Va da viață oricărei ținute pentru că modelul este realizat cu multă atenție și măiestrie. Designul colierului este opera bijutierilor italieni combinată cu cele mai noi tehnici de producție a bijuterilor, tranformând astfel colierul într-un simbol al feminității.

colier fashion Gisel

Sau poți alege un set de bijuterii cu perle format dintr-o pereche de cercei de aur și o brosă cu 5 perluțe. Baza este metalul prețios – aurul – care prin simplitatea și valoare lui eternă trece peste barierele timpului, iar piesele de rezistență – perlele – pietrele semiprețioase de natură organică, transformă orice accesoriu, într-o bijuterie modernă și frumoasă.

Indiferent de eveniment, un cadou din aur și/ sau perluțe va fi apreciat pentru valoare lui, pentru rezistența de-a lungul timpului, dar și pentru semnificațiile pe care aceste materiale prețioase le au când vine vorba de bijuterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.