Broșa este un accesoriu versatil ce poate fi purtată în diferite forme și emană o multitudine de aspecte din moda zilelor noastre, dar și cea vintage.

O bro╚Ö─â frumoas─â are puterea de a transforma acea ╚Ťinut─â banal─â ├«ntr-una excep╚Ťional─â. O bro╚Ö─â de aur se poate purta la o ╚Ťinut─â clasic─â din dou─â piese, prins─â de sacou; aceasta se poart─â cu 10-15 cm mai jos de um─âr, fiind absolut necesar─â dac─â purta╚Ťi o hain─â cu o croial─â masculin─â, pentru c─â va aduce acea sclipire de feminitate necesar─â oric─ârei ╚Ťinute.

Dar ea ├«╚Öi g─âse╚Öte locul ╚Öi la ╚Ťinutele mai neconven╚Ťionale, cum ar fi o rochie elegant─â, un cardigan, pentru a lega o e╚Öarf─â pre╚Ťioas─â, pe o p─âl─ârie sau pe m├óneca unei c─âm─â╚Öi, sau chiar prins─â cu grij─â de o geant─â.

O bro╚Ö─â plasat─â bine pe o ╚Ťinut─â va ad─âuga valoare acelei vestimenta╚Ťi, va dicta aspectul t─âu ╚Öi mesajul pe care vrei s─â ├«l transmi╚Ťi.

Tot ce trebuie s─â faci, este s─â alegi o bro╚Ö─â aur care s─â ╚Ťi se potriveasc─â ├«n func╚Ťie de ╚Ťinuta pe care o por╚Ťi, dar ╚Öi ├«n fun╚Ťie de personalitatea ta.

De ce s─â alegem bro╚Öe din aur? Pentru c─â sclipirile pre╚Ťioase ale bijuteriilor din aur ├«╚Öi vor p─âstra frumuse╚Ťea, intensitatea ╚Öi splendoarea de-a lungul timpului. Aurul este unicul metal pre╚Ťios care nu reac╚Ťioneaz─â c├ónd este combinat cu alte materiale ╚Öi nici nu provoac─â reac╚Ťii alergice, de aceea este singurul material pentru bijuterii care este sigur ╚Öi pentru copii.