Broșa este un accesoriu versatil ce poate fi purtată în diferite forme și emană o multitudine de aspecte din moda zilelor noastre, dar și cea vintage.

O broșă frumoasă are puterea de a transforma acea ținută banală într-una excepțională. O broșă de aur se poate purta la o ținută clasică din două piese, prinsă de sacou; aceasta se poartă cu 10-15 cm mai jos de umăr, fiind absolut necesară dacă purtați o haină cu o croială masculină, pentru că va aduce acea sclipire de feminitate necesară oricărei ținute.

Dar ea își găsește locul și la ținutele mai neconvenționale, cum ar fi o rochie elegantă, un cardigan, pentru a lega o eșarfă prețioasă, pe o pălărie sau pe mâneca unei cămăși, sau chiar prinsă cu grijă de o geantă.

O broșă plasată bine pe o ținută va adăuga valoare acelei vestimentați, va dicta aspectul tău și mesajul pe care vrei să îl transmiți.

Tot ce trebuie să faci, este să alegi o broșă aur care să ți se potrivească în funcție de ținuta pe care o porți, dar și în funție de personalitatea ta.

De ce să alegem broșe din aur? Pentru că sclipirile prețioase ale bijuteriilor din aur își vor păstra frumusețea, intensitatea și splendoarea de-a lungul timpului. Aurul este unicul metal prețios care nu reacționează când este combinat cu alte materiale și nici nu provoacă reacții alergice, de aceea este singurul material pentru bijuterii care este sigur și pentru copii.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.