Cadouri deosebite pentru botez

Botezul este unul dintre cele mai pline de emoții și importante evenimente, a purificării interioare și a îndemnului spre înnoirea vieții. Părinții, familia și nașii de botez, pot păstra în timp amintirea frumoasă a acestui moment unic într-un mod cât mai nostalgic și creativ. În continuare îți vom prezenta câteva cadouri deosebite pentru a pune in valoare acest eveniment special.

O ramă foto placată cu argint 925, care sa păstreze cel mai frumos moment din cadrul botezului este alegerea ideală. Păstrează această frumoasă amintire prin intermediul acestei rame special creată pentru acest eveniment si pe care se poate grava în partea de sus, de exemplu, cu numele copilașului, în partea dreaptă, pe balanță, se poate trece greutatea bebelușului la naștere, pe trenulețul din stânga de jos, poate fi trecută data nașterii sau a botezului.





Din aceeași categorie, poți alege o ramă pentru prima șuviță de păr
tăiată la botez. Familia iși va aduce aminte cu drag de aceste clipe deosebite din timpul botezului. Rama este realizată din argint 925, are dimensiunile potrivite pentru această întrebuințare, fiind de 6,5 cm / 6,5 cm, spatele fiind realizat din lemn de mahon cu suport pentru etajeră.

Pentru evenimentele viitoare, poți alege cutiuța Zâna Măseluță în care poți păstra dințișorii de lapte. Această cutiuță poate deveni o filă de poveste a perioadei copilăriei, un prilej de a prelungi magia acesteia, un moment de apreciere și resposabilitate pentru copil pentru lucrurile ce îi aparțin. Poți alege variantaciupercuța de argint 925 și cu Zâna aurie pe căpăcel, pe care Zăna stă jucăușă și veghează dintisorii de lapte.

Dacă e vorba de o fetiță, varianta clasică de cercei, nu va da greș niciodată. Cerceii perlute din aur de 18 kt sunt foarte drăguți și potiviți unei fetițe pentru că sistemul de închidere este ales cu grijă, acesta este prin infiletare, căpăcelelul rotunjit la capăt oferă protecție împotriva înțepării sau pierderii acestora. Dacă vrei ceva mai mai colorat, îți recomandăm acești cerceluși din aur cu sistem de închidere tortițe, la fel de siguri pentru nou nascuti ( și nu numai) care au ca model două inimioare emailate, iar în partea de jos este centrată câte o perluță naturală de cultură.

Un alt cadou potrivit este o brățară cu șnur roșu, care poate fi purtată atât de o fetiță, cât și de un băiețel. De exemplu, charmul ursulet cu șnur roșu reglabil este realizat din aur alb de 18 kt, fiind perfectă pentru băieți, iar brățara charm fluturas este potrivită pentru fetițe.

In cazul in care dorești un obiect special pentru copilul tău, sau poate urmează să devi părintele spiritual și îți dorești ce e mai bun pentru el/ea, poți opta pentru acestă jucărie foarte discretă, realizată din argint 925, care are mai multe întrebuințări: poate avea scop captarea atenției – materialul din care e confecționată are marele avantaj de a fi antimicrobian, dacă va cădea pe jos, este suficient să fie spălată pentru a putea fi refolosită imediat, sau poate fi și o jucărie pentru dentiție – fiind puțin rece, va calma durerea provocată de disconfortul gingival.

Forma ergonomică este ușor de susținut fiind special creată pentru a putea fi prinsă în mânuță de cei mici. Nu se va demoda odată cu trecerea timpul, ci va căpăta o mare valoare sentimentală, va deveni peste ani jucăria bunicilor care va putea fi lăsată moștenire nepoților, strănepoților.

În cazul în care dorești să oferi un cadou aparte părinților sau nașilor, îți oferim câteva idei din gama noastră de produse: oglindă din argint 925 deosebită in stil victorian, un colier fashion Gisel pentru mamă sau nașă, ori un fluier din argint 925 pentru tată, naș, bunic, pentru arbitrul din viața copilului tău.

Indiferent pentru care optezi, vei face alegerea potrivită pentru că atât argintul, cât și aurul sunt materiale prețioase, care se păstrează în timp, iar in cazul obiectelor mai sus enumerate ele vor primi cu trecerea timpului si o valoare sentimentală.

FLY FREE…BE FREE! ENJOY YOUR LIFE!

One thought on “Cadouri deosebite pentru botez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.