Cel mai frumos cadou pe care îl poți face unui copil este unul care rezistă în timp, unul pe care îl va putea aprecia și care va avea valoare peste ani și ani; astfel că, pe lângă un sfat bun, multă iubire și grijă pentru cel mic, o bijuterie din aur va fi mereu apreciată, putând fi valorificată chiar dacă anii trec și moda se schimbă.

Descoperă colecțiile Flyfree, special create pentru cei mici, redând bucuria și miracolul celei mai frumoase și pure perioade din viață. Cu pasiune și dedicare, bijuteriile destinate copiilor sunt create cu o atenție sporită pentru siguranță.

Brățările din aur pentru copii sunt rezistente și confortabile, realizate din materiale de calitate superioară. Principalul material ales pentru confecționarea brățărilor este aurul, acesta fiind foarte apreciat datorită calităților sale antioxidante și datorită luciului său fermecător.

Brățările tip charm au medalionul realizat din aur galben sau alb de 18kt sau 14kt, iar simbolurile reprezentate pe acestea vor fi la modă chiar și când cel mic va crește. Aceste brățări pentru copii pot fi cadoul ideal pentru botez, zi de naștere, aducerea bebelușului acasă de la spital etc.; ele transformându-se în cadouri memorabile și cu o semnificație foarte puternică.

Tot în această categorie, mai sunt disponibile și brățările din aur accesorizate cu perle naturale de cultură. Acestea sunt perfecte pentru o mică domnișoară pentru că modelele alese sunt deosebite, cu teme vesele, dar și elegante.