Cel mai frumos cadou pe care îl poți face unui copil este unul care rezistă în timp, unul pe care îl va putea aprecia și care va avea valoare peste ani și ani; astfel că, pe lângă un sfat bun, multă iubire și grijă pentru cel mic, o bijuterie din aur va fi mereu apreciată, putând fi valorificată chiar dacă anii trec și moda se schimbă.

Descoperă colecțiile Flyfree, special create pentru cei mici, redând bucuria și miracolul celei mai frumoase și pure perioade din viață. Cu pasiune și dedicare, bijuteriile destinate copiilor sunt create cu o atenție sporită pentru siguranță.

Brățările din aur pentru copii sunt rezistente și confortabile, realizate din materiale de calitate superioară. Principalul material ales pentru confecționarea brățărilor este aurul, acesta fiind foarte apreciat datorită calităților sale antioxidante și datorită luciului său fermecător.

Brățările tip charm au medalionul realizat din aur galben sau alb de 18kt sau 14kt, iar simbolurile reprezentate pe acestea vor fi la modă chiar și când cel mic va crește. Aceste brățări pentru copii pot fi cadoul ideal pentru botez, zi de naștere, aducerea bebelușului acasă de la spital etc.; ele transformându-se în cadouri memorabile și cu o semnificație foarte puternică.

Tot în această categorie, mai sunt disponibile și brățările din aur accesorizate cu perle naturale de cultură. Acestea sunt perfecte pentru o mică domnișoară pentru că modelele alese sunt deosebite, cu teme vesele, dar și elegante.

Bratari aur copii

Bratara aur & perlute

649.00 lei TVA inclus

Bratari aur copii

Bratara aur 18K

585.00 lei TVA inclus

Bratari aur copii

Bratara aur floricele

570.00 lei TVA inclus

Bratari aur copii

Bratara charm aur floricica

250.00 lei TVA inclus

Bratari aur copii

Bratara charm aur fluturas

289.00 lei TVA inclus

Bratari aur copii

Bratara charm aur pisicuta

285.00 lei TVA inclus

Bratari aur copii

Bratara charm aur ursulet

289.00 lei TVA inclus

Bratari aur copii

Bratara charm aur ursulet

289.00 lei TVA inclus
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.