Idei de cadouri de Crăciun pentru familia ta!

Moș Crăciun cu plete dalbe

A sosit de prin nămeți

Și aduce daruri multe

La fetițe și băieți.

(Colind tradițional)

Decembrie este luna luminițelor și a micilor bucurii, în care nu contează cât de frig e afară, ci e mai important să petrecem timp cu familia și să savurăm fiecare zâmbet adus de cadourile Moșului Crăciun. Tu ai terminat de cumpărat cadourile pentru cei dragi? Dacă nu, și ai nevoie de puțină inspirație, ți-am pregătit un articol cu multe idei drăguțe, cu care vei bucura și cel mai mare pretențios, dar în același timp vei primi cu siguranță insigna de asistent personal al Moșului.

Pentru cea mai dragă din familie – mama/bunica – venim cu o idee clasică și sigură: un pandantiv de aur Hamsa, din aur galben de 14 kt; Hamsa este unul dintre cele mai apreciate simboluri cu rol protector împotriva energiilor negative, a deochiului, fiind considerat sacru în multe culturi și religii, inclusiv în religia creștină.

De asemenea, o broșă frumoasă din aur și perle ar bucura orice mămică. Broșa este din aur galben de 14 kt, ornamentată cu 5 perluțe organice naturale de apă dulce. Este elegantă, frumoasă și poate fi purtată în diferite ocazii, atât la un eveniment important, dar și la serviciu sau la o întălnire în oraș.

O altă idee pentru femeile care au grijă de ele și sunt preocupate în permanență de felul în care arată este această oglindă de argint cu design victorian. Este perfectă pentru că încape în orice poșetă și poate fi luată în călătorii cu ușuriță.

Pentru sora ta care este o iubitoare de modă și adoră lucrurile de calitate, recomandăm un colier fashion Gisel acestea conțin materiale de la casele de modă italienești, iar modelul in forma de papușică va cuceri orice purtătoare.

În schimb, un fluier de argint poate fi cadoul ideal pentru fratele sau tatăl tău. Fie că e un arbitru în devenire, sau trebuie să-și “arbitreze” nepoțeii prin curte, acest cadou este unul special care își va păstra valoare peste ani, adăugând, pe deasupra, și o valoare sentimentală.

Iubita/soția are un loc special în inima ta, de aceea trebuie să o răsfăți cu un cadou frumos și special, iar printre preferații noștri sunt acești cercei de aur “You and me” cu perle de apă dulce, cu un model special și deosebit, care vor contribui la scrierea poveștii voastre de dragoste.

Dacă îți dorești aur de 18 kt, îți recomandăm acești cercei cu floricele din aur alb cu safire prețioase care se potrivesc orcărei ținută, sau o brățară cu floricele și perluțe, aurul fiind unul dintre cele mai iubite metale prețioase din lume. Este apreciat pentru luciul sau galben, dar mai ales pentru proprietățile sale antioxidante față de aer, apa și mai ales pentru stabilitatea sa față de agenții corozivi.

Dacă trebuie să iei un cadou pentru un bebeluș sau un copil mai mic, stai fără griji, că avem niște produse extraordinare. Pentru o viitoare mică “fashionista” propunem acești cerceluși creole, din aur galben cu câte o mică floricică. Sistemul de închidere este unul foarte sigur pentru bebeluși. Această cutiuță pentru păstrarea dințișorilor de lapte este cadoul ideal pentru un copil, care va fi apreciată și mai tare odată cu trecerea timpului. Zăna Măseluță de pe căpăcel va avea gijă de dințișori și va adăposti amintirile din copilărie ale micuțului tău.

Sper că îți plac propunerile noastre, iar dacă ai găsit inspirație în ele, te invităm să dai un click aici pentru și mai multe idei prețioase. Crăciunul este momentul în care poți oferi multă dragoste în dar, iar aurul și argintul sunt materialele perfecte pentru a-ți mărturisi iubirea pentru cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.